avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara,povestea e lungă însă vreau incerc sa ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara,povestea e lungă însă vreau incerc sa mă rezum ...

Bună seara,povestea e lungă însă vreau incerc sa mă rezum la ceva concret în urma cu trei săptămâni fiica mea a întârziat mai mult decât ora stabilită de venire acasă,când a ajuns tatăl și cu mine (mama) am chemat-o sa discutam . Am discutat iar după discuție eu ia m cerut telefonul și a ripostat,am cerut ajutorul tatălui iar ripostam d și la el tatăl a luat o și a izbit o in pat după care ia la puțin timp a ieșit din cameră ei și la provocandu l verbal tatăl se ridică vrând să se duca la bucătărie timp in care ia pulverizează spray paralizant în ochi tatălui moment în care tatăl aleargă după ea și îi articulează câteva lovituri 3la Nr.,urmând cu politie , declarație, internarea ficei la Obregia (a patra la Nr Intr un an și trei luni).Azi fiica mea a fost audiată la politie că parte vătămată și a depus plângere împotriva tatălui .
Vă întreb ce se întâmplă mai departe pentru că persoanele care au fost la audierea ei în special avocata de la DAGSP că și concluzie mi a spus că în cazul în care se v a ajunge in instanță se va vedea atunci ce se va întâmpla.
Iar pe organele de poliție nu am apucat să i întreb pentru că mi au închis ușa în nas.

Cel mai recent răspuns: Cesarmanolache , utilizator 08:40, 18 Februarie 2025
Înțeleg bine? Au fost patru internări ale fiicei în spital într-un an și trei luni, din acelasi motiv?!
Ultima modificare: Luni, 17 Februarie 2025
OctaviaMaria, utilizator
Inteleg din ce spuneti ca fata are probleme de sanatate mintala, fiind mereu internata la psihiatrie.
Trebuie identificata cauza care ii provoava aceste tulburari de comportament.
De unde a procurat spray lacrimogen'?
Buna ziua,va mulțumesc pentru răspunsuri.
Iar sprayul a fost cu piper sau ardey iute nu mai știu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spray autoaparare piper aby12 aby12 Buna ziua, doresc sa stiu daca spray-ul de autoaparare pe baza de piper tb declarat la Politie pt a-l putea detine? Daca mi se acorda dreptul de a-l detine, ... (vezi toată discuția)
Sprei ``paralizant`` cu piper... kuykpopyk kuykpopyk spreiul cu piper,asa zis paralizant il pot purta cu mine peste tot?? de ex. pot sal pot in buzunar pentru autoaparare?? cand il pot folosi pentru a ma ... (vezi toată discuția)
Internare alcoolic/bolnav psihic prin ordin judecatoresc. ContSters181793 ContSters181793 Tatal meu este de aproximativ 15 ani alcoolic. A distrus casa in nenumarate randuri (spart, aruncat pe geam tot ce se putea), ne-a dat afara de cateva ori si ... (vezi toată discuția)