avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Recuperare bani din factura proforma de la un ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Recuperare bani din factura proforma de la un comerciant strain

Buna seara! Acum doua săptămâni am livrat plata la o factura proforma in vederea achiziționării unui vehicul auto... urmând ca la livrare sa se achite restul sumei stabilite prin contract. Dupa achitare mi s a adus la cunostinta ca nu se mai poate livra din diverse motive. In aceste conditii am refuzat contractul si am solicitat returnatea banilor achitati pe factura platforma. Firma este in Germania. Ce pot face pentru a mi recupera banii?

Alte discuții în legătură

Produse comandate si livrate partial Bijou_Nicolae Bijou_Nicolae Buna ziua, În data de 09.01.2020, in calitate de persoană fizica, am comandat prin intermediul e-mail-ului, mai multe produse , de la o societate ... (vezi toată discuția)
Factura proforma achitata reby reby In urma cu un an am achitat o factura proforma insa pana in prezent furnizorul nu mi-a livrat marfa si nici nu vrea sa-mi returneze banii. Pot formula o cerere ... (vezi toată discuția)
Incasare avans fara livrare landscapeconcept landscapeconcept Buna ziua, deranjez si eu cu o intrebare, sau mai bine zis cu un sfat... am avut nevoie de niste cherestea ( conditionata fiind de lipsa timpului, am facut ... (vezi toată discuția)