avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Munca in folosul comunității Bună seara! Am avut o ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Munca in folosul comunității Bună seara! Am avut o amendă de circulație de plătit dar ...

Bună seara! Am avut o amendă de circulație de plătit dar nu am fost în țară, nu am știut și din păcate s-a ajuns în instanță. Mi s-au dat 50 de ore de muncă în folosul comunității. La prima înfățișare judecătorul a dat dreptate primăriei și acum am făcut apel la care m-a reprezenta un avocat. Acum am plătit amenda ai am depus-o la dosar pt apel . se poate sa scap de orele de munca in folosul comunității ? Mulțumesc !
Ultima modificare: Luni, 17 Februarie 2025
Dn84, utilizator

Alte discuții în legătură

apel furt calificat!!! buna ziua. am o întrebare, ca rog să ma ajutați. am un dosar ... Em Elena Em Elena Buna ziua. Am o întrebare, ca rog să ma ajutați. Am un dosar penal pentru furt calificat. Am primit pronunțarea. Iar eu vreau sa fac apel pentru că am ... (vezi toată discuția)
Munca in folosul comunitatii! b67dec b67dec Buna ziua domnilor avocati ,pe data de 23-11-2021 am prima infatisare la tribunal pentru munca in folosul comunitatii Primaria de sector ma dat in judecata ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - furt din magazin Buna ziua! Am si eu o intrebare. In septembrie am intrat intr un magazin de haine, am luat cu mine in cabina 3 perechi de pantaloni, un hanorac si o pereche ... (vezi toată discuția)