avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara! In calitate de reclamant azi am avut ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara! In calitate de reclamant azi am avut procesul pe ...

Buna seara!
In calitate de reclamant azi am avut procesul pe care l-am reprezentat personal fara avocat,iar la sfarsitul pledoariei mele grefiera mi-a inaintat întâmpinarea paratei cu care nu sunt de acord sub nici-o forma cu cele mentionate de parata in intampinare.
Pentru a afla instanta adevarul ce pot sa fac în continuare cu aceasta întampinare avand in vedere ca instanta a dat ca SOLUTIE:Amana pronuntarea
iar la TIP SOLUTIE:Incheiere Amanare inițială a pronuntarii
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:16, 18 Februarie 2025
Buna ziua, asta se intampla daca va prezentati fara avocat. Trebuia sa cereti termen sa formulati raspuns la intampinare, acum nu mai puteti face nimic, doar cale de atac pe care va sfatuiesc sa o formulati cu ajutorul unui avocat.
Nu cunosc despre ce pledoarie este vorba, nu ati vazut dosarul inainte, nu stiati ce este in el, nu ati propus probe sau contraprobe, e tarziu acum, cum zicea si colega. Daca hotarati sa faceti apel, nu va mai prezentati singura in instanta, vorbiti cu un avocat macar sa va explice ce si cum...
Nu se poate sa reprezentati personal un proces, se reprezinta o alta persoana doar, persoana diferita de reprezentantul in sine. Cel putin in limba romana asta inseamna a reprezenta.
Dacă va uitați la filmele americane cu avocati e folosita expresia,, cine se reprezinta singur are angajat un av slab"..În mod normal întâmpinarea tb sa vi se comunice,sa formulați un răspuns etc.Puteti formula acum concluzii în completarea, ,,pledoariei"in care faceți referire și la întâmpinarea respectiva.Intr un proces , adevarul"nu rezulta din ce susțineți dvs sau partea adversa ci din probele administrate..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, există riscul respingerii cererii mele într-un ... Marin266 Marin266 Bună ziua, Există riscul respingerii cererii mele într-un dosar civil, unde mă reprezint singur, pe motivul neprezentării --urmează să solicit ... (vezi toată discuția)
Acte si declaratii suplimentare in proces aelemarac aelemarac Buna ziua, In timpul desfasurarii pledoariilor din proces, am voie sa mai prezint in sustinere noi acte? Si cand mi se vor pune intrebari de catre avocatul ... (vezi toată discuția)
Probe liamic43 liamic43 Va rog, plansele foto si de fapt cerere de probatoriu cand sau mai bine zis , pana cand se pot depune? Multumiri:((:((:(( (vezi toată discuția)