avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, vrem să cumpărăm un apartament, iar una ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, vrem să cumpărăm un apartament, iar una dintre ...

Bună ziua, vrem să cumpărăm un apartament, iar una dintre persoanele care îl vând are câteva probleme în CF din cauza unor împrumuturi pe care le-a achitat mai târziu, dar executirii(din ce spune doamna) nu-i eliberarea anumite adeverințe pentru a radia urmărirea. Noi am dat deja un avans. Ce putem face pentru a ne asigura că doamna respectiva nu trage de timp? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 09:27, 18 Februarie 2025
sa asteptati pana in CF nu mai apare nicio urmarire, pentru siguranta dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract(avans) de mana cu martori diosanandrei diosanandrei buna seara m-ar interesa si pe mine o situatie cam difcila.vreau sa cumpar un apartament care este eliberabil doar din luna februarie 2016.doamna de la care ... (vezi toată discuția)
Prescriere restante si penalitati la intretinere ligadiangeli ligadiangeli Buna ziua, Va prezint urmatorul caz, pentru care va rog sa-mi raspundeti la cateva intrebari: Proprietarul unui apartament are o datorie la ... (vezi toată discuția)
Adeverinta frauduloasa si abuziva eliberata de asociatia de proprietari edwin edwin Pe data de 13 ianuarie a.c. m-am dus la asociatie sa iau o adeverinta necesara la vanzarea apartamentului tatalui meu, care m-a mandatat sa ma ocup de aceasta ... (vezi toată discuția)