avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua în urma cu 4 ani am cumpărat o clădire ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua în urma cu 4 ani am cumpărat o clădire am făcut ...

Bună ziua în urma cu 4 ani am cumpărat o clădire am făcut contract cu cri de la electrica fără sa vina cineva sa îmi verifice contoaru.
După un an jumate a venit doi tipi de la electrica au deschis contoaru și au zis ca au găsit ceva întregul acolo și sigiliu rupt țin sa precizez ca toate astea au fost făcute în lipsa mea sau fără ca măcar sa fiu anunțat
Apoi miau trimis o recalculare cu o valoare de 36000 lei de plata ca( spunând ca am furam curent ) în tot acest timp eu am facturi doveditoare ca plăteam lunar 1200-1800lei și culmea ca și acum 4 ani și la ora actuala am cam același consum
Și țin sa mai precizezi ca după toată viclenia lor în lipsa mea contoaru tot pe cel vechi mi lau lăsat
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 11:34, 18 Februarie 2025
Buna ziua, trebuie analizate actele intocmite de cei de la electricitate, consumul mediu inregistrat la ei si motivarea sumei facturate. Dupa studierea documentelor, un avocat va poate indruma si ajuta cu tot ce este necesar de facut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz enel prin "expertiza" gabriela_peleanu gabriela_peleanu In data de 21.02.2011 am primit un control de la Enel si au fost ridicate contoare de la mai multi vecini de pe strada (cu case, nu blocuri). Am fost chemati ... (vezi toată discuția)
Contor de curent luat de furnizor - posibila o expertiza metrologica independenta? contrax contrax Buna ziua. In primul rand imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie. Zilele trecute furnizorul de energie electrica a venit si mi-a ridicat contorul si ... (vezi toată discuția)
Am facut reparatii in baie si in bucatarie am rupt sigiliul de la apometre popaclaudiu popaclaudiu Buna ziua. Mi\'am renovat baia si la un am diferenta bucataria binenteles am schimbat si toata tevarimea. Nu am stiut treaba asta cu sigiliul am aflat ... (vezi toată discuția)