avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua. Eu și tatăl copilului ne.am separat, nu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua. Eu și tatăl copilului ne.am separat, nu am fost ...

Bună ziua. Eu și tatăl copilului ne.am separat, nu am fost căsătoriți. Am vrut sa îl sa mergem in instanta pentru ca tatăl nu voia sa îmi dea procura sa plec cu băiatul din tara, între timp ne.am înțeles sa rămână băiatul la mine și eu sa nu mai plec. Acum as vrea sa închei tot procesul, dosarul fără sa mai fie nevoie de pensie alimentara, etc. Este posibil? Avocata nu prea ma lămurește cu nimic și tot insista cu dosarul și sa continuam procesul. Tatăl pleacă in câteva zile și vreau zilele astea dacă se poate sa dea vreo declarație ca ne înțelegem și băiatul rămâne la mine atât, nu vreau pensie alimentara, nu vreau nimic.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:59, 18 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu puteti renunta la pensie ca nu e dreptul dvs, este al copilului. In plus nici dvs, nici tatal si nici copilul nu poate incheia acte in dauna intereselor sale.

Discutati cu avocatul ales ca de aia il aveti, sa va sfatuiasca cum e mai bine de procedat si mai ales legal.
nu puteti renunta la pensie ca nu e dreptul dvs.
iar daca vreti sa plecat si nu e de acord, puteti obtine in instanta suplinirea acordului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poate un minor să plece cu școala în altă țară fără acordul tatălui Mirela Marinași Mirela Marinași Fiul meu este în anul 3 profesională și în martie ar trebui să plece cu clasa în schimb de experiență în Cipru pentru 2,3 săptămâni El face 18 ani ... (vezi toată discuția)
Plecare in strainatate cu minor aanonim11 aanonim11 buna ziua as avea niste intrebari Sunt divortata de aproape un an,am un baiat de 3 ani,am custodie comuna cu fostul sot..pensia alimentara a stabilit o el ( ... (vezi toată discuția)
Datorii de tata bomboana bomboana Fata a fost casatorita si dupa 12 ani a divortat. Din aceasta casatorie a rezultata un baiat care acum are 16 ani.Este la liceu de engleza intensiv. Fata mea ... (vezi toată discuția)