Bună ziua. Eu și tatăl copilului ne.am separat, nu am fost căsătoriți. Am vrut sa îl sa mergem in instanta pentru ca tatăl nu voia sa îmi dea procura sa plec cu băiatul din tara, între timp ne.am înțeles sa rămână băiatul la mine și eu sa nu mai plec. Acum as vrea sa închei tot procesul, dosarul fără sa mai fie nevoie de pensie alimentara, etc. Este posibil? Avocata nu prea ma lămurește cu nimic și tot insista cu dosarul și sa continuam procesul. Tatăl pleacă in câteva zile și vreau zilele astea dacă se poate sa dea vreo declarație ca ne înțelegem și băiatul rămâne la mine atât, nu vreau pensie alimentara, nu vreau nimic.
Nu puteti renunta la pensie ca nu e dreptul dvs, este al copilului. In plus nici dvs, nici tatal si nici copilul nu poate incheia acte in dauna intereselor sale.
Discutati cu avocatul ales ca de aia il aveti, sa va sfatuiasca cum e mai bine de procedat si mai ales legal.
Datorii de tata
bomboana
Fata a fost casatorita si dupa 12 ani a divortat. Din aceasta casatorie a rezultata un baiat care acum are 16 ani.Este la liceu de engleza intensiv. Fata mea ... (vezi toată discuția)