avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sunt chemat telefonic la o secție de poliție aflată ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sunt chemat telefonic la o secție de poliție aflată departe ...

Sânt chemat telefonic la o secție de poliție aflată departe ca și inculpat într-un dosar penal ( conducere cu permis suspendat ) că sa dau declarație .
Ce se poate întâmpla dacă nu merg , motivul fiind că nu dețin suma necesară deplasării ?
Mulțumesc !
Ultima modificare: Vineri, 21 Februarie 2025
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:31, 21 Februarie 2025
În esență, atunci când o persoana este luata cu mandat de aducere este și reținută.
Ar fi bine sa va prezentați ca sa nu considere ca ar fi mai comod dacă v-ati afla în custodia statului.

București 2025
Ultima modificare: Vineri, 21 Februarie 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Și dacă nu am bani pentru aceasta deplasare .... ?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

În esență, atunci când o persoana este luata cu mandat de aducere este și reținută.
Ar fi bine sa va prezentați ca sa nu considere ca ar fi mai comod dacă v-ati afla în custodia statului.

București 2025

De aceea ziceam sa nu considere mai comod mai ales ca cei care nu au loc de munca pot comite infracțiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citat ca martor cu catuse un om simplu un om simplu Buna, Ieri seara am fost vizitat acsa de un jandarm care a spus ca are un mandat de aducere pe numele meu la tribunal pentru data de maine dimineata in ... (vezi toată discuția)
Mandat de aducere ?! francisca_maria francisca_maria Buna ziua, intr-o seara pe la ora 21 suna la usa parintilor mei un politist foarte nervos si suparat ca \"vin pe timpul meu si cu masina mea si sunt ... (vezi toată discuția)
Citatie dna don_emy don_emy Am primit o citatie de la DNA Suceava ! L-am sunat pe cel ce m-a citat si mi-a zis ca in calitate de martor sa ma duc si sa le dau o declaratie legata de o ... (vezi toată discuția)