avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Intrucat am gasit aici raspunse profesionaliste, as ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Intrucat am gasit aici raspunse profesionaliste, as mai veni ...

Intrucat am gasit aici raspunse profesionaliste, as mai veni cu o intrebare mai ciudata, sa-i zic asa. Intr-o localitate, oras, unde CNAIR administreaza drumul principal fiind national (in municipii, primaria), unde si cum ma pot adresa pentru a rezolva cu infiinatrea unei treceri de pietoni? CNAIR, evident. Aveti cumva idee despre vreo norma? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: marcel.damaschin , utilizator 07:44, 22 Februarie 2025
Va multumesc de interventie. Am facut adresa si astept raspuns de la CNAIR. Mai intrebam si eu "pi ici pi colo". Legea spune clar care da si care ba. Esti "muncipiu" administrezi tu, esti oras, eu! Ce insemna "administrare" intr-adevar este nuantat pe zone si localitati. Nu, nu cer informatii gratis. Le dau. Sarut mana.
Nu este vorba ca cereti, e ok sa le cereti, doar va explicam de ce nu sta nimeni sa va lamureasca, sunt exceptii si este ceva de munca. De ce nu il cautati pe site? Cred ca e mai rapid.
Ultima modificare: Vineri, 21 Februarie 2025
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat
Ok. Sarut mana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctionare administrator drum public pentru lipsa marcajelor rutiere. Nonynel Nonynel Buna ziua. Pe stada unde locuiesc intr-o comuna din Ilfov, in urma cu mai bine de un an, dupa mai multe memorii si sesizari, au fost infiintate treceri de ... (vezi toată discuția)
Cine dispune trasarea trecerilor pietonale? vicky59v vicky59v buna ziua sunt victima unui accident rutier petrecut acum o luna.am traversat prin loc nepermis dar in zona nu este trecere de pietoi.mentionez ca este capatul ... (vezi toată discuția)
Actualizare ordonanta 43/1997 privind regimul drumurilor ramona1986 ramona1986 Poate cineva sa-mi trimita OG 43/1997 priving regimul drumurilor actualizata la zi? Am inteles ca s-au modificat distantele fata de axul drumului la care se ... (vezi toată discuția)