Buna ziua,
Am avut o relatie toxica cu o fata infidela si foarte toxica pana la inceputul anului 2024.
In data de 21 iunie 2024 am intalnit o fata superba, cu care sunt si in prezent impreuna si ne intelegem minunat.
Problema este ca incepand cu luna august-septembrie a anului 2024 si pana in prezent, fosta (care nu dadea 2 bani pe mine) ma tot urmareste si incearca sa imi strice relatia. Mai exact ma trezesc cu biletele pe masina scrise astfel incat actuala iubita sa inteleaga ca sunt infidel, vine si suna la interfon (am interfon cu camera), ii scrie mesaje atat iubitei, cum ca eu as fi infidel, cat si mie, transmitandu-mi injurii si urari de genul “sper sa ai o relatie de cacat”.
Stiu ca barbatii sunt vazuti drept “inventatorii” acestui “sport” numit inșelat, dar eu nu am practicat astfel de “sporturi” periculoase.
Am uitat sa mentionez ca desi i-am dat block pe toate retelele de socializare, continua sa isi creeze conturi noi cu care sa ne “agreseze” si ne agite linistea si fericirea relatiei mele cu iubita mea.
Metoda loverboy
Useranonim13
Buna ziua!
Sunt o victimă a asa zisei metode de proxenetism loverboy. M-ar interesa sa stiu daca aceasta metoda este pedepsită sau numai proxenetismul in ... (vezi toată discuția)