avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua Pentru copil născut în 05.04.2023, tatăl ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua Pentru copil născut în 05.04.2023, tatăl mai beneficiază ...

Buna ziua
Pentru copil născut în 05.04.2023, tatăl mai beneficiază de 1 lună concediu creștere copil in situația în care mama a optat pentru inceperea serviciului cu cel puțin 3 luni înainte de a împlini copilul 2 ani, mama luând în prezent și stimulent?
Mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:42, 19 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, beneficiază...mama nu va primi stimulentul pentru o luna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie penesmaria penesmaria Buna ziua, Fetita prietenilor mei s-a nascut in decembrie 2013. Mama nu beneficiaza de concediu crestere copil. Tatal a optat sa stea acasa 2 ani si acum a ... (vezi toată discuția)
Ccc obligatoriu pentru tata o luna ramiha ramiha Buna ziua, am si eu nevoie de un raspuns din partea dvs. Dupa nastere vreau sa intru in CCC pentru an. Am inteles ca pentru copiii nascuti dupa 1 martie ... (vezi toată discuția)
Concediu creștere copil Tedan Tedan Buna ziua, In cazul in care am optat pt un an concediu de creștere a copilului, pt a primi stimulentul de insertie cu cât timp înainte de împlinirea ... (vezi toată discuția)