avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ce pot face daca asociatia de proprietari refuza sa ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ce pot face daca asociatia de proprietari refuza sa imi aprobe ...

Ce pot face daca asociatia de proprietari refuza sa imi aprobe sa instalez o priza electrica pentru locul de parcare pe motiv ca nu am masina electrica?

Mi-au zis sa imi cumpar prima data masina electrica, sa fac dovada ca o am si dupa o sa imi aprobe.

Poate fi considerata discriminare?
Cum pot proceda in acest caz?
Cel mai recent răspuns: ionel008 , utilizator 12:31, 19 Februarie 2025
Sa instalati o priza unde, mai exact ?
in parcarea privata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz asociatie instalare statie auto Marcel1990 Marcel1990 Salut, Imi doresc sa achizitionez o masina electrica si imi doresc sa o pot incarca acasa. Locuiesc intr-un bloc de apartamente cu parcare la demisol, ... (vezi toată discuția)
Pentru a trage un cablu electric in subteran la bloc, este nevoie de 50%+1 sau 2/3 ? RobertoM RobertoM Buna ziua. Am un loc de parcare in subteranul unui bloc si doresc sa imi montez o priza pentru curent electric. Doresc sa iau o firma autorizata care sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, de curand am incheiat un contract de inchiriere de ... Alin199706 Alin199706 Buna ziua, de curand am incheiat un contract de inchiriere de 2,54mp pe un loc de parcare care imi apartine in acte ( loc cumparat ) propietate privata dar in ... (vezi toată discuția)