avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pensia cumulată cu salariul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pensia cumulată cu salariul

Bună ziua , ce trebuie să facă soțul meu cu decizia de pensie la limită de vârstă , dacă el mai vrea să lucreze ? Ce trebuie să facă , ca să intre pensia la plată și să cumuleze cu salariul ? Menționez că lucrează în sectorul privat .
Ultima modificare: Miercuri, 19 Februarie 2025
truscamonika, utilizator
Cel mai recent răspuns: truscamonika , utilizator 11:16, 19 Februarie 2025
Trebuie sa încheie un nou c.i.m.
Mulțumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate cumula pensia cu salariul(decizia de pensionare 16.09.2024) Angela Cerdeanu Angela Cerdeanu Va rog foarte frumos un raspuns scurt si concret.Pensionar barbat la limita de varsta 65 de ani ,cu decizie de pensionare in 16.09.2024,sectorul privat,stagiu ... (vezi toată discuția)
Contract de munca partial Victoriagheorghe Victoriagheorghe Buna ziua, Am o cunostinta care lucreaza cu contract de munca de 4 ore si un salariu de 520 de ron. Este in perioada in care isi asteapta decizia de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am o intrebare. sotul meu a implinit varsta de 65 de ... Anisoara26 Anisoara26 Buna ziua am o intrebare. Sotul meu a implinit varsta de 65 de ani si are drept de depunere dosar pensie limita de varsta, dar el inca lucreaza. Firma la care ... (vezi toată discuția)