avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua,am doua opriri , executare silita,pe ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua,am doua opriri , executare silita,pe salariu și card,și ...

Bună ziua,am doua opriri , executare silita,pe salariu și card,și au pus oprire pe mașină,as vrea să știu cît costă ,ricare sechestru pe mașină,avind in vedere că plătesc lunar ,datoria că sa nu spun că mi-au depășit datoria de1/3 , folosesc mașină și pt a rezolva mașină pe pe probleme medicale,cu membrii ai familiei mele.Astept răspunsul vă mulțumim.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:02, 19 Februarie 2025
Pentru mai mult de o executare silita , poprirea se face pe 1/2 din salariu , nu 1/3 . Nu se va ridica sechestrul pana nu platiti integral datoria . O pot chiar scoate la vanzare . Dvs. nu va platiti datoria , sunteti executat silit pentru ea , tocmai pentru ca nu ati platit . Ba , daca debitele depasesc 10.000 lei , va pot scoate la licitatie orice proprietate aveti ( inclusiv casa in care locuiti , daca sunteti proprietar ) , indiferent de situatia familiala , de numarul de copii , de starea de sanatate , etc.
cine va impiedica sa folositi masina ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita: poprire pe salariu keops_mic keops_mic Buna ziua, Datele problemei: - fratele meu si inca o persoana in urma unui proces trebuia sa platesca o suma unei firme prin 2011 - firma in 2013 i-a dat ... (vezi toată discuția)
Executare silita dupa scoaterea la licitatie a apartamentului. mire1968 mire1968 In urma unui credit garantat cu ipoteca din cauza mai multor motive , nu am mai reusit sa platim ratele si apartamentul a fost vindut la licitatie cu o suma ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu- cuantum mmiionut mmiionut buna ziua. Imi cer scuze daca s-a mai discutat acest subiect, dar eu nu l-am gasit. Problema mea suna in felul urmator:in ziua de salariu m-am prezentat ca ... (vezi toată discuția)