avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Am nevoie de un sfat. Socrul meu are un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Am nevoie de un sfat. Socrul meu are un teren dat in ...

Bua ziua!
Am nevoie de un sfat.
Socrul meu are un teren dat in arenda, contractul a fost facut pe 30 de ani.
Arendasul si-a schimbat denumirea societatii, sediul social si adresa care a fost scrisa in actul de arendare.
Contractul semnat anterior mai este valabil?
In conditiile in care arendasul doreste semnarea unui contract de arenda pe noua firma, exista o obligatie de a semna?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat Tudor ANCA , Avocat 19:35, 19 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Arendașul și-a schimbat doar denumirea și sediul social (deține în continuare același CIF și nr. de înregistrare în registrul comerțului) sau și-a înființat altă societate ?

Dacă arendașul și-a schimbat doar denumirea și sediul trebuie doar un simplu act adițional prin care precizați modificările din Contractul inițial.

Dacă și-a înființat altă societate, răspunsul la întrebările dvs. depinde de clauzele din Contractul de arendă. De regulă, dizolvarea/lichidarea unei societăți e cauză de încetare a Contractului.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Februarie 2025
Cabinet de Avocat Tudor ANCA, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere firma....lamuriri urgent! davidoff davidoff Va rog frumos sa ma ajutati cu niste lamuriri. Cum este mai avantajos pentru mine, sa mut o societate de la Bucuresti la Ilfov, sau sa o inchid pur si ... (vezi toată discuția)
Prelungirea unui contract de prestari servicii Valentina Ionescu Valentina Ionescu Exista un contract de prestari servicii, in care se specifica, la capitolul \"Durata contractului\", ca acesta se prelungeste automat (pe cate un an) daca nici ... (vezi toată discuția)
Expirare contract de comodat liviusss liviusss Am cesionat o firma cuiva, dar respectivul m\'a rugat sa il mai las cateva luni sa aiba sediul social in apartamentul meu. Am facut un act aditional la ... (vezi toată discuția)