avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Pentru a face inregistrari cu povesti pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Pentru a face inregistrari cu povesti pe care mai ...

Buna ziua! Pentru a face inregistrari cu povesti pe care mai apoi sa le incarci pe platforme tip Spotify de ce acte este nevoie? Pentru edituri in activitate, presupun ca este nevoie de acord, insa pentru altele care si-au incetat activitatea (ex Edit Ion Creanga inchisa in 2003), de ce este nevoie? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:24, 19 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intrebati aici
Oficiul Român pentru Drepturile de Autor
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi autor youtube mastera mastera Buna ziua, Am urmatoarea problema... In urma cu o luna de zile mi-am deschis un canal pe youtube. In urma cu 2 saptamani acest canal mi-a fost inchis de ... (vezi toată discuția)
Cum imi protejez drepturile de autor byanna byanna Buna ziua! Am si eu o intrebare,de fapt mai multe. Am scris o carte si vreau sa o public,dar inainte de a o da editurii spre evaluare(oricarei edituri) as ... (vezi toată discuția)
Carti pentru citit in ce priveste cunoasterea dreptului pentru primul an de facultate EmaAndreea EmaAndreea Buna ziua,as dori sa urmez facultatea de drept la Universitatea de Vest din Timisoara,iar pentru a ma familiariza cu ceea ce presupune aceasta facultate ... (vezi toată discuția)