avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Sunt rezident in uk si vand apartamentul meu din ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Sunt rezident in uk si vand apartamentul meu din Romania

Va rog :daca sunt rezident in uk si vand apartamentul meu din Romania , suma de pe aparatment o voi transfera ulterior in uk , ptr aceasta suma voi palti taxe de 24% acolo?
Ultima modificare: Miercuri, 19 Februarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 15:04, 19 Februarie 2025
Buna ziua

Verificati cu cei de la HMRC.

In principiu da, veti plati 24% capital gains tax.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfat David17 David17 Buna ziua! In urma cu un an cineva a facut ilegal si fara acordul meu declaratii la HMRC cum ca venitul meu si al prietenei mele ar fi in jur de 4000 ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament si transfer bani in afara tarii cristianmad cristianmad Buna ziua, Sunt rezident canadian si as dori sa vand apartamentul in care am locuit la Cluj-Napoca. Proprietar al apartamentului este mama mea, cetatean ... (vezi toată discuția)
E posibilă o executare imobiliară în românia pentru neplata taxelor în uk? liviurosu liviurosu Pentru neplata taxelor in UK a parintilor cca 20000 lire(mentionez ca au avut o firma Self Employed )pot sa vina in tara sa-mi ia apartamentul donat de ... (vezi toată discuția)