avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... caut avocat in urmatoarea speta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

caut avocat in urmatoarea speta

Buna ziua,
Am si eu o potentiala problema cu cei de la apa canal if, ma tot amana cu lucrarile cu bransare, este un fel de refuz tacit, cred, ca nu au timp, ca sunt multe lucrari, ca ma suna ei, si tot asa. Doresc sa apelez la un avocat, ce specializare de avocat, doresc mai multe detalii, multumesc
Cel mai recent răspuns: Shaffu , utilizator 16:40, 19 Februarie 2025
Trebuie ca avocatul sa studieze contractul.
Trebuie vazute demersurile pana in acest punct, ce tip de imobil aveti, raspunsurile oficiale scrise, eventual notificat, pus in intarziere, amenintat c u instanta. Se misca amiabil pana la urma, insa nu e usor. Si nu mereu. Daca nu merge, trebuie ajuns in instanta.
Vorbiti cu un avocat care lucreaza in imobiliare.
Buna ziua, momentan am doar avizele definitive de bransare si proiectele tehnice, am solicitat o echipa sa faca lucrarea, dar nu primesc niciun raspuns, nici contractul nu mi-a fost trimis inca, nici nimic, doar amanari si vorbe.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Trebuie ca avocatul sa studieze contractul.

Multumesc pt raspuns D-na Avocat. Este doar un teren, cu gard in constructie, si urmeaza sa depun pentru autorizarea inceperii construirii imobilului/casei. Deocamdata se finalizeaza gardul. Referitor la apa am avizele finale de racordare si proiectele tehnice.

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

Trebuie vazute demersurile pana in acest punct, ce tip de imobil aveti, raspunsurile oficiale scrise, eventual notificat, pus in intarziere, amenintat c u instanta. Se misca amiabil pana la urma, insa nu e usor. Si nu mereu. Daca nu merge, trebuie ajuns in instanta.
Vorbiti cu un avocat care lucreaza in imobiliare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neexecutarea unui branºament de apã victor1208 victor1208 Bună ziua, în 2006 am contractat societatea de construcţii-reparaţii a primăriei din localitatea de reşedinţă pentru executarea extinderii reţelei de ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare aviz de la sistemul de gospodarirea apelor brasov geales geales Doresc sa construiesc o casa de vacanta in Bran jud Brasov. Sunt in stadiul de strangere a avizelor pentru obtinerea autorizatiei de construire si am o ... (vezi toată discuția)
Bransament individual la apa rece onest16 onest16 Buna ziua! Locuiesc in orasul Galati si nu am apa rece de mai bine de un an de zile. Deoarece si apa calda a fost sistata de cateva luni bune am incercat sa ... (vezi toată discuția)