avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua Mă confrunt cu o problemă legată de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua Mă confrunt cu o problemă legată de predarea mașinii ...

Bună ziua
Mă confrunt cu o problemă legată de predarea mașinii unei platforme de tractare pentru distrugere, casare…
Am sunat șoferul platformei dar mă tot amână cu certificatul de distrugere și numerele de pe mașina mea și mă simt neajutorat nu știu ce trebuie făcut.
Orice răspuns e de ajutor.
Mulțumesc!
Daca aveti dovada predarii, sunati, spuneti-i sa nu va mai contacteze, va fi sunat maine de un avocat in legatura cu pb dv. si de miane va tine legatura numai cu avocatul in cauza care ii va comunica si costul si datele de contcat unde va trebui el, soferul, sa trimita certificatul. De maine nu va mai poate contacta pe dv.
Daca nu functioneaza, vorbiti cu un avocat sa il sune a doua zi. De regula ajunge un telefon, insa nu mereu, mai vand dintre masini... depinde.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Februarie 2025
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat
Va multumesc pentru raspuns. Din pacate nu am nici o dovada…mi-a dat 1200 ron si a zis ca revine a doua zi cu actele și plăcuțele de înmatriculare.
Vorbiti cu un avocat sa il notifice atunci, ca pe cat trece timpul, pe atat mai greu va fi...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Platforma retinuta abuziv de politia din cehia katerina.teo katerina.teo Buna ziua! Avem o firma de inchirieri platforme si remorci. Politia din Cehia ne-a oprit o platforma inchiriata si l-a retinut pe sofer (client) timp de 24h pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am avut avut o masina avariata si am decis sa o radiez. ... Dbr89 Dbr89 Buna ziua, Am avut avut o masina avariata si am decis sa o radiez. Am vorbit cu o persoana care se ocupa de preluarea masinilor avariate si eliberarea unui ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o mașină (rablă, nu circulă nimeni cu ea) înmatriculată ... Surubu Surubu Buna ziua. Am o mașină (rablă, nu circulă nimeni cu ea) înmatriculată pe numele meu. Acum 6 luni mi-am schimbat domiciliul în alt județ, dar am omis ... (vezi toată discuția)