avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua sant o femeie din România și doresc sa ma ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua sant o femeie din România și doresc sa ma căsătoresc ...

Bună ziua sant o femeie din România și doresc sa ma căsătoresc cu un cetatean turc,care sant pași și ce acte sant necesare,ce inseamna certificat matrimonial

Certificatul matrimonial face dovada ca e celibatar titularul. Sunt modele diferite, Turcia parca are alt formular. Aveti grija unde veti locui, care este legea casatoriei, divortului, mai bine va informati din timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divortul de un cetatean turc nuran nuran Vreau sa divortez de sotul meu este cetatean Turc si sintem despartiti in fapt de aproape 9 luni : unde trebuie sa intentez divortul si cat va dura? Cu ... (vezi toată discuția)
Caasatorie cetatean turc la ambasada romaniei din turcia istanbul201104 istanbul201104 Buna ziua, Sunt cetatean roman si doresc sa ma casatoresc in Turcia,la ambasada, cu un cetatean turc care are intredictie pt Romania(interdictia expira in ... (vezi toată discuția)
Bigamie sau nu? Ismail Derya Ismail Derya Eu sunt cetatean roman. In anul 2005 m-am casatorit legal cu un cetatean turc in Turcia. Apoi cu o hartie din Turcia mi-a fost eliberaertificat de casatorie ... (vezi toată discuția)