As dori niste sfaturi cu privire la următoarea situație.
Soțul meu a suferit un accident rutier în care el s-a ales cu vătămare corporală. Am cerut despăgubiri din partea asiguratorului vinovatului și azi am primit oferta.
In baza unui punctaj traumatologic de 8.5, noi am cerut o sumă anume, pentru fiecare punct oferindu-se dublul salariului minim.
Punctajul traumatologic a fost cerut de dânșii, și ne-am conformat și am oferit toate cele necesare.
Azi firma de asigurări a revenit cu o oferta, în baza unui punctaj traumatologic mai mic, de 6.5, scăzând doua puncte.
Medicul nostru legist a spus că asiguratorul lucrează cu un medic legist care a oferit un punctaj mai mic.
Ce părere aveți, să negociem cu asiguratorul încercând să obținem suma in baza punctajului inițial? Riscăm ceva făcând asta?
Accident auto
lorenaandreea
in urma cu 2 luni sotul meu a avut un accident auto.in urma constatarilor de la fata locului , sotul meu, a iesit vinovat deoarece nu a acordat prioritate ... (vezi toată discuția)
Accident rutier
scorpionu
Anul trecut am avut un accident rutier in care am suferit vatamari corporale,precizez ca accidentul nu s-a produs din vina mea.Problema mea este,cei de la ... (vezi toată discuția)