avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Punctaj traumatologic schimbat de asigurator
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Punctaj traumatologic schimbat de asigurator

Buna tuturor,

As dori niste sfaturi cu privire la următoarea situație.
Soțul meu a suferit un accident rutier în care el s-a ales cu vătămare corporală. Am cerut despăgubiri din partea asiguratorului vinovatului și azi am primit oferta.
In baza unui punctaj traumatologic de 8.5, noi am cerut o sumă anume, pentru fiecare punct oferindu-se dublul salariului minim.

Punctajul traumatologic a fost cerut de dânșii, și ne-am conformat și am oferit toate cele necesare.

Azi firma de asigurări a revenit cu o oferta, în baza unui punctaj traumatologic mai mic, de 6.5, scăzând doua puncte.
Medicul nostru legist a spus că asiguratorul lucrează cu un medic legist care a oferit un punctaj mai mic.
Ce părere aveți, să negociem cu asiguratorul încercând să obținem suma in baza punctajului inițial? Riscăm ceva făcând asta?

Mulțumim anticipat,

Eli
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 18:38, 19 Februarie 2025
In cel mai rau caz sa gasiti calea de mijloc, nici ca dumneavoatra, nici ca ei. Insistati sa va trimita o noua oferta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto lorenaandreea lorenaandreea in urma cu 2 luni sotul meu a avut un accident auto.in urma constatarilor de la fata locului , sotul meu, a iesit vinovat deoarece nu a acordat prioritate ... (vezi toată discuția)
Accident rutier scorpionu scorpionu Anul trecut am avut un accident rutier in care am suferit vatamari corporale,precizez ca accidentul nu s-a produs din vina mea.Problema mea este,cei de la ... (vezi toată discuția)
Ajutor!! accident rutier cu vatamare corporala grava . andreyuz26 andreyuz26 Da ca sa incep cu inceputul . Pe data de 27.05.2008 m am deplasat cu autovehiculul personal impreuna cu inca 3 elevi(prieteni) de la mine din clasa (eu fiind ... (vezi toată discuția)