avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Hi! Despre frecventa fractiilor de norma in munca , ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Hi! Despre frecventa fractiilor de norma in munca , ptr. metropolitan ...

Hi! Despre ? frecventa fractiilor de norma in munca , ptr. metropolitan area , azi , la noi , recomandari . Thanks.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:42, 20 Februarie 2025
Ce doriti sa aflati ? Dati-ne mai multe detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liberarea condiționată Simonadobrin Simonadobrin Sotul meu e arestat pt conducere fara permis. In octombrie face fractia de 2/3.va putea cere eliberarea condiționată?poate primi amânare?are 10 luni de ... (vezi toată discuția)
Prima de vacanta concediu 2016 dragoi florin dragoi florin Buna ziua! anul 2016 a fost unul greu pentru mine, trecand printr-o operatie grea pe cord deschis. astfel, din 09februarie am fost in concediu de odihna pina ... (vezi toată discuția)
Angajator si obligatii. buna seara, astazi am aflat ca doi din colegi de ai mei care ... blueblood blueblood Buna seara, astazi am aflat ca doi din colegi de ai mei care lucreaza in aceasi incapere dar pe alta grupa, au fost diagnosticati cu sars-cov-2, au stat in ... (vezi toată discuția)