avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prima de vacanta concediu 2016
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prima de vacanta concediu 2016

Buna ziua! anul 2016 a fost unul greu pentru mine, trecand printr-o operatie grea pe cord deschis. astfel, din 09februarie am fost in concediu de odihna pina in luna februarie a acestui an. am revenit la munca si surpriza a venit cand am dorit sa ma programez ptr concediu si am fost anuntat ca ptr anul 2016 nu beneficiez de nici-o zi de concediu.asa am ajuns pe net unde,surpriza,prin legea 12/2015 nu ca aveam dreptul la fractie din concediu,ba chiar aveam dreptul la tot concediul pe anul 2016!in fine,dupa cereri in care faceam trimitere la legea 12/2015,am fost anuntat ca am dreptul la concediu de odihna aferent anului 2016 dar ca nu beneficiez de drepturile salariale aferente ,adica de prima de vacanta!in momentul in care am spus , bine,in fine,dati-mi tichete de vacanta,atunci directorul economic a spus ca prima de vacanta nu este un drept,este asa..........Va rog, sa ma ajutati sa stiu ce am de facut in continuare!am vorbit la itm si am inteles ca trebuie sa primesc toate drpturile aferente ccm pe 2016 referitoare la co!precizez ca lucrez la cet palas ,asta si pentru cei care sunt in aceeasi situatie la aceasta societate,fiindca am aflat ca sunt oameni care nu stiu ca in noul cod al muncii este stipulat dreptul la co ptr intreg anul! va multumesc anticipat si astept parerile domniilor voastre referitoare la modalitati existente pentru a putea beneficia de toate drepturile!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:53, 3 Mai 2017
Ne puteti posta prevederile aplicabile la nivel de angajator cu privire la tichetele de vacanta/prima de vacanta? - conditiile de acordare , etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile concediu odihna anul 2014 neefectuate Clau73AR Clau73AR Buna seara, Lucrez la o companie multinationala in cadrul biroului de res umane si salarizare. ca si in anul precedent la finele anului 2014 au ... (vezi toată discuția)
Probleme salariale daniel san daniel san Dece nu este stipulat în fluturaș sporul de vechime la bugetari? menționez ca lucrez la o primărie iar în compartimentul nostru suntem 4 lucrători toți ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna dupa revenirea din concediul pentru cresterea copilului aom15 aom15 Buna ziua! Lucrez in invatamat, sunt titulara, iar in anul 2015, 20 aprilie, am intrat in concediu prenatal/postnatal, apoi in concediu pentru cresterea ... (vezi toată discuția)