avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara! Cu respect va intreb daca am primit un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara! Cu respect va intreb daca am primit un proces verbal ...

Buna seara! Cu respect va intreb daca am primit un proces verbal stabilit cu avertisment in suma de 9 pct de amenda pentru ca nu am comunicat la timp datele de identificare a conducatorului auto primit acasa in lipsa trebuie sa platesc amenda sau sunt scutita in baza averismentului? Se poate contesta amenda pe ce fond?
Ultima modificare: Miercuri, 19 Februarie 2025
Valientina457, utilizator

Alte discuții în legătură

Perturbarea liniștii publice denisaa77 denisaa77 Ieri seară am fost la ziua unei amice, unul dintre vecini a chemat poliția care a venit în jurul orei 00 pentru perturbarea liniștii publice. Recunoaștem ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru lipsa ci TiTiR3Z TiTiR3Z Buna ziua. As avea si eu nevoie de putin ajutor sa inteleg un proces verbal pe care cred ca nu trebuia sa il semnez, nu stiu, sper sa ma lamuriti ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie de care n-am stiut jericho33 jericho33 buna ziua. am primit instiintare acasa ca trebuie sa predau permisul din cauza cumului de puncte.....stiam ca nu am cumul de puncte asa ca m am prezentat la ... (vezi toată discuția)