avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ! Locuiesc în Austria împreună cu copilul meu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ! Locuiesc în Austria împreună cu copilul meu ! Vreau ...

Bună ! Locuiesc în Austria împreună cu copilul meu ! Vreau să i deschid asigurare aici dar mi se cere să închid asigurarea copilului în România cum trebuie să procedez ?

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara, tatal cetatean austriac Madalina3 Madalina3 Buna ziua! As dori cateva sfaturi,raspunsuri daca se poate.Am avut o relatie cu un cetatean austriac relatie din care a rezultat un baietel,care are varsta de ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unei firme oanabalas oanabalas buna ziua, locuiesc in italia si as dori sa deschid o firma de curazie in romania dar sa lucrez aici in italia, cum trebuie sa procedez? multumesc (vezi toată discuția)
am doua dosare de divort deschise in tari diferite, care se ia in considerare? vioricasilica vioricasilica Buna ziua, Sunt intr-o situatie mai dificila si am nevoie de un sfat. In prezent locuiesc in Austria cu fica mea, separat de sot de 2 luni..deoarece de ... (vezi toată discuția)