avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1207 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu odihna-CIM succesive per determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu odihna-CIM succesive per determinata

Buna ziua!
CIM pe perioada determinata de 1 an se termina si se incheie un nou CIM tot pe perioada determinata. Zilele de CO ramase neefectuate la primul CIM se pot porta la urmatorul? Sub ce forma?
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 20 Februarie 2025
Tudor Stefana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:00, 20 Februarie 2025
Nu se vor porta .. se vor compensa in bani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna neefectuat din cim perioada determinata aitala aitala Buna ziua, Sunt angajata cu CIM este pe per. determinata care expira la finele acestei luni. Am fost anuntata ca acest contract va fi prelungit pentru pentru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunte medic rezident, an terminal. pe parcursul anilor ... costi95 costi95 Buna ziua. Sunte medic rezident, an terminal. Pe parcursul anilor de rezidentiat, avand in vedere pandemia si alte chestii personale, nu prea m-am ocupat cu ... (vezi toată discuția)
Compensarea in bani a zilelor de concediu neefectuate in cazul suspendarii cim Veronica88 Veronica88 Am urmatoarea speta: Salariata intra in concediul prenatal cu zile de concediu neefectuate si doreste compensarea in bani deoarece are CIM pe perioada ... (vezi toată discuția)