avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ziua tuturor, Ma aflu intr-o situatie aparte, si ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ziua tuturor, Ma aflu intr-o situatie aparte, si anume: ...

Buna ziua tuturor,
Ma aflu intr-o situatie aparte, si anume:
Am dorit sa platesc impozitul pe teren, cladire si masini pe anul 2025, ca sa obtin acea reducere de 10% acordat prin lege.
Am aflat cu stupoare ca unul dinre autoturisme achizitionat in decembrie 2024, dintr-o eroare a doamnei de la ghiseu s-a inscris pe adresa veche.
Am ramas, clarificam situatia autoturismului, dar daca suntem la ghiseu, platim restul impozabil( teren, cladire si alte masini). Dupa ce am platit,si am primit chitanta, domnisoara ne-a atras atentia ca impozitul autoturismul care va fi declarificat si transferat la consiliul unde avem domiciliul, nu va avea acea reducere de 10%, pentru ca nu am platit pe toate odata, suma nu este mare, este in jur de 100-120 ron dar ma deranjeaza.
Am citit legea, dar nu stiu cum sa inteleg. Ma puteti ajuta cu o indrumare, va rog.
Multumes anticipat

Alte discuții în legătură

Problema locului de parcare SzincsanPaul SzincsanPaul Buna ziua!As avea nevoie de putin ajutor in privinta locului de parcare din fata blocului meu.De multa vreme parchez in acelas loc de parcare iar de o ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare ElenaGe ElenaGe Buna ziua! Locuiesc in Iasi si ma confrunt bineinteles cu problema locurilor de parcare. Vis-a-vis de blocul meu si in imediata vecinatate a altui bloc ... (vezi toată discuția)
Impozit auto restant MishP MishP Buna seara, Va solicit sfatul pentru urmatoarea situatie: Proprietarul, detinator auto, a decedat in 12.2010. Apartinatorii au mers astazi la Adm ... (vezi toată discuția)