avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, revin cu speranta ca poate primesc mai ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, revin cu speranta ca poate primesc mai multe informatii ...

Buna ziua, revin cu speranta ca poate primesc mai multe informatii despre problema pe care o am. Un vecin si a montat deasupra apartamentului meu panouri fotovoltaice fara sa aiba semnatura nimanui. Am instiintat asociatia de proprietari, acestia i au dat citatie sa le demonteze.
In cazul in care acesta nu le demontează, ce trebuie sa fac mai departe? Eu personal trebuie sa dau in judecata persoana respectiva sau se ocupa asociatia de proprietari? Instalatia nu este conforma, nu respecta o multime de cerinte, ce pot face in privinta asta? Pot merge la primarie sa i anunt ca sunt montate, la politia locala?

De mentionat este ca am probleme cu hidroizolatia iar acesta cand le a vazut a spus ca nu sunt problema lui fiindca nu sunt provocate de panourile lui.

Multumesc, astept raspunsul dumneavoastra!!
Cel mai recent răspuns: Vasile Bontas , utilizator 12:48, 20 Februarie 2025
Dati in judecata si persoana si asociatia de proprietari, in prealabil mergeti la primarie si anuntati!
Mergeti la primarie, Serviciul disciplina in constructii . Ei se ocupa de astfel de probleme.

CABINET AVOCAT STROIE CATALIN a scris:

Dati in judecata si persoana si asociatia de proprietari, in prealabil mergeti la primarie si anuntati!

Cand am vorbit ultima oara cu asociatia, ei au spus ca se vor ocupa de tot pentru a se rezolva problema. Voiam sa stiu daca eu sunt nevoit sa il dau pe pagubas in judecata sau de asta se ocupa tot ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un vecin si-a montat ilegal, fara acordul asociatiei si fara ... Vasile Bontas Vasile Bontas Un vecin si-a montat ilegla, fara acordul asociatiei si fara aprobarea proprietarilor panouri fotovoltaice pe acoperisul tip terasa al unui boc de 4 etaje. ... (vezi toată discuția)
Panouri publicitare montate fara acord pe gard proprietate privata redhotchilli redhotchilli Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: reprezint proprietarii unei cladiri si teren aferent, imprejmuit cu gard, in Bucuresti. Vecinii nostri care au ... (vezi toată discuția)
Panouri fotovoltaice pe terasa bloc user_001 user_001 Buna ziua, Locuiesc in Galati la etajul 4/4 al unui bloc pe terasa careia doresc sa instalez 6 panouri solare, insumand o suprafata de cam 4-5mp. M-am ... (vezi toată discuția)