avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ! Tatal meu a avut grija de unchiul meu care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ! Tatal meu a avut grija de unchiul meu care este decedat ...

Buna ziua ! Tatal meu a avut grija de unchiul meu care este decedat ,acesta i a facut inmormantare si in prezent ii plateste taxele pe pamant si altele.Intreabrea este dupa ce perioada de timp poate acesta sa treaca pamantul pe numele lui ?Precizez ca tata are certificatul de nastere cat si de deces in original ale Unchiului sau cat si al Bunicului sau
Cel mai recent răspuns: CautisMihaita , utilizator 11:52, 20 Februarie 2025
Are mostenitori unchiul?
Nu are Fii sau Fice,doar nepoti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de deces duplicat o_palade o_palade Buna ziua. Va rog sa ma ajuta-ti intr-o problema. Bunica mea a decedat si a avut 3 copii. Pe tatal meu pe care la infiat si inca doi copii decedati care la ... (vezi toată discuția)
Certificatul calitate mostenitor poate fi dezbatut cu procurã? Balaurul Balaurul Buna ziua, rog o parere la urmatoarea intrebare: Pentru eliberarea Certificatului de Calitate Mostenitor [b]unul din cei doi mostenitori (ai decedatului) ... (vezi toată discuția)
Mostenire aurelica aurelica Buna ziua, Va rog frumos, sa-mi spuneti si mie ce pot sa fac in cazul pe care am sa-l descriu. Parintii mei, au stat in aceeas ... (vezi toată discuția)