avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi

Mâine, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... stat de functii fara numele angajatilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

stat de functii fara numele angajatilor

Buna ziua,
Pana acum prezentarea statului de functii a fost facuta cu numele personalului contractual si al functionarilor publici.
Cum pot justifica prezentarea statului de functii fara numele angajatilor, doar ocupat sau vacant. Am vazut la multe primarii/institutii dar nu gasesc o prevedere legala.
multumesc!
Ultima modificare: Joi, 20 Februarie 2025
buia, utilizator
Cel mai recent răspuns: buia , utilizator 11:33, 24 Februarie 2025
Invoca GDPR=ul
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporul functionarului public pentru indeplinirea atributiilor unei alte functii symsimone symsimone Va rog ajutati-ma!!!! Am o problema la care am incercat sa gasesc singura un raspuns insa nu am reusit, asa ca am sa inecrc la voi, in speranta ca ma ... (vezi toată discuția)
Detasarea ysa23 ysa23 Buna ziua, as dori sa intreb daca stiti de existenta vreunei prevederi legale care sa impiedice detasarea unei persoane (consilier juridic) al carui contract ... (vezi toată discuția)
Loc de munca prin ajofm, publicat azi, ocupat ieri chinook chinook Va rog sa ma lamuriti intr-o problema: pe site-ul ajofm, in data de 2 august, a aparut vacant un post de inspector de specialitate in administratia publica ... (vezi toată discuția)