avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Sunt asistent maternal și as dori sa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Sunt asistent maternal și as dori sa candidez pt ...

Buna ziua! Sunt asistent maternal și as dori sa candidez pt un post într-un consiliu de administrație. As dori sa întreb dacă as putea fara să îmi atrag sancțiuni din partea angajatorului meu actual. Sau mai bine zis ar putea să-mi interzică legal sa candidez și să-mi desfășor și activitatea în acel consiliu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:19, 20 Februarie 2025
Consiliu de Administratie unde?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanse de revenire pe postul/functie publica pe care eram angajata acum 7 ani erdeicristina erdeicristina Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati si pe mine in aceasta problema ... Am fost angajata la Primarie exercitandu-mi activitatea in cadrul dep. Autoritate tutelara ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4799 DanielCariga DanielCariga Bună ziua. Am și eu o întrebare. Am nevoie de casă de marcat pentru codul CAEN 4799 - comerț cu amănuntul în afara magazinelor, standurilor ... (vezi toată discuția)
Salutare, lucrez pe zona de recrutare si intampin urmatoarea ... Constantin6991 Constantin6991 Salutare, Lucrez pe zona de recrutare si intampin urmatoarea situatie pe zona de freelancing: Am fost contactat de o companie de recrutare din SUA, care ... (vezi toată discuția)