avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ce grad de handicap primeste o persoana care are ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ce grad de handicap primeste o persoana care are cifoscolioza ...

Ce grad de handicap primeste o persoana care are cifoscolioza ,scolioza grad curbura>50,restricții respiratorii?Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 20:18, 20 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde cat de avansata e afectiunea.
Gradul poate fi:
- grav
- accentuat
- mediu
- usor

Pe baza actelor medicale de la dosar COMISIA de expertiza va aprecia in ce grad o sa va incadreze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoanele incadrate in gradul 3 de invaliditate nu mai pot beneficia de grad de handicap accentuat? Cocoara Beatrice Cocoara Beatrice Buna ziua, Am rugamintea de a ma ajuta cineva sa clarific urmatoarea problema. Am fost incadrata in gradul de handicap accentuat(martie 2011) data la care ... (vezi toată discuția)
Pentru ingrijire mama care nu se mai deplaseaza gresoi gresoi as vrea sa stiu daca si ce pot face sa primesc un ajutor sau ceva ,ne-mai putand lucra avand pe mama mea de 75 de ani la pat suferind de multe,multe boli si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru handicap anca curtean anca curtean buna mama mea are boala poliartrita reumatoida seropozitiva in stadiu destul de avansat.A fost pensionata in gradul 2 din momentul primirii diagosticului.si as ... (vezi toată discuția)