avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, am primit o notificare de la BRD cum că ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, am primit o notificare de la BRD cum că am creditul ...

Buna seara , am primit o notificare de la BRD cum că am creditul scadent anticipat 30000 lei ...și s-au băgat la executare silita pe apartamentul in coproprietate cu mama și sora mea . Mama deține 2/8 eu cu sira cate 3/8 cota parte . Cum se procedează sa nu pierdem apartamentul ? Valoarea imobilului este de 60000 euro ... Nu am posibilitatea să plătesc suma de 30000 pentru a stinge datoria față de BRD . Mulțumesc anticipat
Ultima modificare: Joi, 20 Februarie 2025
Fmrs, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 19:51, 20 Februarie 2025
Nu aveti varianta de a ocoli vinderea imobilului.
Ori platiti datoria la banca, sau creditorul va scoate la licitatie imobilul care il aveti in coproprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interdictie de instrainare alinapopescu_1972 alinapopescu_1972 Buna seara, am facut un contract de imprumut cu cineva pentru 30.000 euro, si s-a notat in cf interdictia de instrainare privind apartamentul debitorului, ... (vezi toată discuția)
Executarea silita a bunurilor din locuinta ipotecata Andra24 Andra24 Mai avem putin timp pana cand vom fi executati silit pentru un credit ipotecar Am rugamintea daca stiti cum se procedeaza cu executarea bunurilor din locuinta ... (vezi toată discuția)
Modalitati iesire din indiviziune nykolla nykolla Buna ziua Am si eu o nelamurire...dupa moartea mamei mele,dupa ce sa facut succesiunea la un apartament de 2 camere am devenit coproprietar impreuna cu sora ... (vezi toată discuția)