avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara, Ce se intampla daca ca angajatorul refuza ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara, Ce se intampla daca ca angajatorul refuza plata pensiei ...

Buna seara,
Ce se intampla daca ca angajatorul refuza plata pensiei facultative a salariatului care a aderat la un astfel de fond daca salariatul comunica angajatorului un exemplar din contractul de aderare?
Acesta refuza din motive organizatorice si economice.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:11, 21 Februarie 2025
Din cate stiu nu are aceasta obligatie .. plata la fond, o poate face salariatul în mod direct sau poate să plătească angajatorul, în numele său.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie facultativa pilonul 3 ContSters23466 ContSters23466 In luna februarie 2010 am incheiat un contract pentru pensie facultativa pilonul 3 cu [Editat-un fond de pensii privat], iar contractul l-am dus la ... (vezi toată discuția)
Pensii facultative ENGFULL ENGFULL cei ce se ocupa de incheierea unor astfel de pensii , vin la angajatori cu un "formular de instiintare a angajatorului " ..........insa legea pensiilor ... (vezi toată discuția)
Pensii facultative angajator gh3gh1 gh3gh1 pentru ca angajatorul sa vireze contributia individuala a unui salariat la un fond de pensii facultative, salariatul trebuie sa depuna la angajator un exemplar ... (vezi toată discuția)