avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! As avea si eu o intrebare daca ma puteti ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! As avea si eu o intrebare daca ma puteti ajuta. Tata ...

Buna ziua! As avea si eu o intrebare daca ma puteti ajuta. Tata a murit acum 3 ani eu si sora mea sintem trecute pe pozitie la primarie. Aveam o casa matusa noastra a demolat casa fara aprobarea noastra. Ce e de facut in aceasta situatie. Casa fiind pe numele nostru. Care sunt pasii de urmat. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:19, 21 Februarie 2025
Se poate face plângere penala pt distrugere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. sper ca cineva de aici sa poata sa imi raspunda la ... Disa84 Disa84 Buna ziua. Sper ca cineva de aici sa poata sa imi raspunda la mesaj si sa aiba si rabdarea sa citeasca. :) Bunica mea a stat in concubinaj, nu a fost ... (vezi toată discuția)
Singurul mostenitor bebe.apostol bebe.apostol Buna ziua, ma adresez pe aceasta cale, datorita faptului ca aici am primit cele mai bune si la obiect sfaturi,celor care ma poate ajuta cu un sfat si ... (vezi toată discuția)
Acte casa + teren Nyke94 Nyke94 Buna ziua! Mă puteti ajuta si pe mine cu o problemă mai delicată? Mamaia fiind proprietara pământului si a casei are 3 copii, ea a murit acum 7 ani am ... (vezi toată discuția)