avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ! Sotul meu a cumparat apartamentul de la ICRAL ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ! Sotul meu a cumparat apartamentul de la ICRAL in 1991-93 ...

Buna ! Sotul meu a cumparat apartamentul de la ICRAL in 1991-93 fara mine .Nu stiu dk a fost trecut pe contract si numele meu !!! Apoi l-a vandut ( iar nu am participat ) ! A cumparat alt apartament si l-a trecut doar pe numele baiatului . Eu am doar adresa la respectivul apartament .Pot sa fac partajul , dk nu sunt trecuta ca si proprietara , tinand cont de faptul ca am fost casatoriti ?
Unde pot vedea pe ce nume a fost cumparat apartamentul de la ICRAL ?
Si ...dk s-a trecut doar el ( sotul ) si baiatul !!! este o ilegalitate ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:47, 21 Februarie 2025
Nu aveți pe ce sa faceți partaj dacă casa e a băiatului.
Puteti sa ii cereti sotului niste bani din suma rezultata la vânzare, asta dacă aveți ceva acte sa dovediti ca ap a fost bun comun pt ca era cumparat în timpul căsătoriei deși el s-o fi declarat necăsătorit.
Ultima modificare: Vineri, 21 Februarie 2025
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare fara sa consulte cu sotia Cosrot Cosrot Buna ziua. Sunt impreuna cu sotul meu de peste 40 ani insa necasatoriti. Acum aproximativ 35 ani, sotul meu a cumparat un loc de casa in comuna Pantelimon. Am ... (vezi toată discuția)
Partajare divort aurelaurelaurel aurelaurelaurel Am cumparat un apartament prin anul 2000 dela soacra si se intra in poasesie dupa ducesul acesteia ,ulterior decesului soacrei ,sotia mia cerut prin notar sa ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am? partaj Irina2copii Irina2copii Buna ziua, Va prezint situatia mea pe scurt: traiesc cu sotul meu de 10 ani, suntem casatoriti de 4. Avem un baiat de 3 ani si o fetita de 5 luni. Inainte de ... (vezi toată discuția)