avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Condamnare cu amanare 1 an si 6 luni pedeapsa amanare ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Condamnare cu amanare 1 an si 6 luni pedeapsa amanare ...

Buna ziua,

Condamnare cu amanare 1 an si 6 luni pedeapsa amanare cu suprghere 2 ani ,cazierul cand dispare sau trebuie eu ceva o cerere ceva sau se prelugeste inca 3 ani.As vrea sa ma angajes

condaman 1,6 ani, cu amanare supaeveghere 2 ani , permisul am putul sa il iau dupa proces pe 7 martie 2025 se termina perioada de supraghere.cazierul dupa cati ani se sterge sau mai trebuie sa fac o cerere ceva , sau ramare cazier , Multumesc!
In primul rand, amânarea aplicării pedepsei nu echivalează cu o condamnare. Dupa ce trece termenul de supraveghere se vor sterge mentiunile respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul termenului de reabilitare în cazul amânării aplicarii ... Adevar2 Adevar2 Calculul termenului de reabilitare în cazul amânării aplicarii pedepsei Bună ziua! Va rog respectuos un răspuns pentru următoarea speta: ... (vezi toată discuția)
Reabilitare dupa perioada de supraveghere boby_yoghi boby_yoghi Mi s-a aplicat o pedeapsa de 1 an de inchisoare cu [b]amanarea aplicarii pedepsei[/b] pe o perioada de supraveghere de 2 ani şi nu s-a dispus revocarea sau ... (vezi toată discuția)
Amanarea aplicari pedepsei zaicaioan zaicaioan Buna ziua . A trecut 2 ani de cand am fost condamnat cu amanarea aplicari pedepsei pentru conducere fara permis sub inf alc. si tot 2 ani am primit la ... (vezi toată discuția)