avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Calculul termenului de reabilitare în cazul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Calculul termenului de reabilitare în cazul amânării aplicarii ...

Calculul termenului de reabilitare în cazul amânării aplicarii pedepsei

Bună ziua!
Va rog respectuos un răspuns pentru următoarea speta:
-condamnare la 10 luni cu amanarea aplicarii pedepsei ( 15. Octombrie 2020 -data rămâneriidefinitive a hotărârii))
-2 ani termen de incercare
Cum se calculează termenul de reabilitare de drept? Care este data la care cazierul e curat?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Adevar2 , utilizator 15:07, 27 Februarie 2025
Precizez ca în februarie 2025 a scos cazierul și e menționată această pedeapsa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanarea aplicari pedepsei zaicaioan zaicaioan Buna ziua . A trecut 2 ani de cand am fost condamnat cu amanarea aplicari pedepsei pentru conducere fara permis sub inf alc. si tot 2 ani am primit la ... (vezi toată discuția)
Cazier balan1978 balan1978 Daca nu imi apare nimic in cazier.. dar am avut o infractiune acum 4 ani ma poate afecta aceasta la un procesc penal .. sau inseamna ca am fost reabilitat de ... (vezi toată discuția)
Amânarea aplicãrii pedepsei vs. mențiuni în cazierul judiciar boby_yoghi boby_yoghi In urma conducerii sub influenta alcoolului cu o alcoolemie de peste 0,8, in urma hotararii judecatoresti ramase definitiva mi s-a aplicat o pedeapsa de 1 an ... (vezi toată discuția)