avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot anula contractul de donatie facut de mine si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot anula contractul de donatie facut de mine si maica-mea ...

Cum pot anula contractul de donatie facut de mine si maicamea a locuintei parintilor mei ? Donatie facuta catre unul din copiii mei. Maicamea a specificat ca doneaza doar dupa decesul dinsei.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 11:45, 21 Februarie 2025
De donat, a donat din momentul semnării contractului, dar probabil a fost cu întrare în posesie după deces.
De anulat, nu se poate anula.
Copilul dvs poate sa ii doneze imobilul înapoi mamei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla cu bunul dobandit in timpul casatoriei, desi are unic proprietar in acte? krisu krisu Va rog sa ma ajutati cu o lamurire in urdaoarea problema: un apartament care a fost cumparat dupa revolutie de la stat, ar. trecut in actul de proprietate doar ... (vezi toată discuția)
Buna ContSters224492 ContSters224492 Mama mea ia facut act de donatie la sora mea pe garsoniera in care stau eu,fara ca noi sa stim .Garsoniera e pe ambi parinti .Inainte ambii parinti au zis ... (vezi toată discuția)
Testament sau donatie? GeaninaC GeaninaC Buna ziua, am cateva intrebari despre o situatie cam incurcata, multumesc mult oricui imi poate da raspuns la intrebarile mele. Am plecat din tara in 2008 ... (vezi toată discuția)