avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Avem o situatie la un bloc. In fata ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Avem o situatie la un bloc. In fata blocului este ...

Buna ziua,
Avem o situatie la un bloc. In fata blocului este o parcare a ADP-ului. Dar este la 3 m de bloc, pt ca au micsorat strada.
Ieri a cazut un turture de la et 10 pe o masina. Proprietara cere despagubiri.
Ce parere aveti? Asociatia trebuie sa o despagubeasca?
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 13:45, 22 Februarie 2025
Cum a cazut turturele la 3 metri departare de bloc?
Daca l-a aruncat cineva? Sau daca a cazut de la vreun balcon sau vreun pervaz al unui geam?
Sa demonstreze ca a cazut turturele de pe bloc si nu a cazut de la balconul unui proprietar.
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Februarie 2025
w_v_w_v, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am problema cu un locatar de bloc, de la etajul 6 ... ..sorin, ..sorin, Buna ziua, am problema cu un locatar de bloc, de la etajul 6 ( ultimul etaj ), eu stau la etaju 2, la parter se afla garaje de masini, acel locatar detine un ... (vezi toată discuția)
Masina distrusa de zapada ContSters248308 ContSters248308 Buna seara, am o problema (cine nu are) si as avea mare nevoie de un sfat/punct de vedere...parere Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc , de pe acoperisul ... (vezi toată discuția)
Zapada cu gheata cazuta pe masina in fata blocului cosmodudu cosmodudu Buna seara Am si eu o problema care ma confrunt pentru a doua oara. Am un loc de parcare la 3 metri de bloc.dat de ADP . Acum 2 ani a cazut ... (vezi toată discuția)