avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Daca o persoana a vrut sa mi faca o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Daca o persoana a vrut sa mi faca o plangere la locul ...

Buna ziua! Daca o persoana a vrut sa mi faca o plangere la locul de munca, dar eu consider ca nu este scrisul persoanei si stiu defapt al cui este scrisul pentru ca lucrez cu toti de 15 ani si le cunosc scrisul, pe langa acestea nu este semnata, ce pot face ? Unde pot merge? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:48, 21 Februarie 2025
Puteti sesiza Parchetul pentru infractiunea de fals in inscrisuri... seizarea este semnata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals si uz de fals ? Daniel Velicu Daniel Velicu Buna ziua as dori si eu o lamurire intr-un litigiu de munca : Prietena mea a fost data afara fara preaviz si iau fost date niste hartii tipizate dar ... (vezi toată discuția)
Semnatura falsa pe state de plata mihaela.vlad mihaela.vlad buna ziua! acum citeva zile am demisionat din motive ca nu mi-am primit salariile pe trei luni. Statele de plata pe luna septembrie si octombrie nu le-am ... (vezi toată discuția)
Angajator increzut Mikulas69 Mikulas69 Acuma ceva timp am lucrat la o firma unde eram asa zis gestionar/magazioner. Nu se stia cum sunt sau daca sunt angajat. Primeam un slar bunicel si nu prea ... (vezi toată discuția)