avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare prin programul prima casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare prin programul prima casa

Cam cat dureaza analizarea unui dosar pentru cumpararea unui apartament prin programul "prima casa" la Fondul de garantare ?
Cel mai recent răspuns: elenas68 , utilizator 15:26, 11 Februarie 2010
Daca toate actele sunt ok, fondul de garantare poate da aproarea finantarii si in termen de 7 zile si chiar mai putin.
De la data semnarii antecontractului (evaluare, obtinere exras de Carte Funciara de informare, trimis Ds. la FNG, obtinere extras de autentificare, certificat fiscal, Adeverinta As de proprietari), in conditiile in care toate documentele care atesata dr. de propr. al vanzatorului (cadastru, intabulare, adresa achitare si eventual actele de proprietate ale fostilor proprietari) si documentele dvs ptr. obtinerea finantarii sunt OK, atunci toata procedura poate dura 3 saptamani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garsoniera fara cadastru car-men car-men Buna ziua, Vreau sa cumpar o garsoniera dar nu are cadastru. Urmeaza sa il faca cu un avans pe care i l-as da eu in urma semnarii unui antecontract. Ce ... (vezi toată discuția)
Documente necesare cumparare casa NituC NituC Buna ziua , Eu si sotia ne-am hotarat sa ne cumparam o casa prin programul prima casa si am inteles ca pe langa avansul de 5 - 10 % pe care trebuie sa il ... (vezi toată discuția)
Riscuri / nelamuriri /pasi de urmat achizitie imobil maral maral Buna ziua, Intentionez sa achizitionez un apartament si as avea nevoie de cateva sfaturi/lamuriri. Apartamentul este mostenit de 3 frati si de catre mama ... (vezi toată discuția)