avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna ziua. Am facut succesiunea dupa tatal meu si am ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna ziua. Am facut succesiunea dupa tatal meu si am primit prin ...

Buna ziua. Am facut succesiunea dupa tatal meu si am primit prin posta o citatie pentru a ma prezenta in instanta in aprilie, impreuna cu aceasta citatie am primit si vreo 200 pagini de documente. Nu ma pricep deloc, dar din ce am rasfoit vad ca este vorba de un proces cu primaria in care tatal meu era parat impreuna cu alti 100+ oameni (de la administratia strazilor) si ar avea de platit cheltuieli de judecata de 10,000+ lei (impreuna banuiesc?). Cred ca este un proces deschis din 2019.

Ce fac in situatia asta, vorbesc cu un avocat sa ii arat documentele? Aveti idee cam cat m-ar costa? Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: intrebare_ , utilizator 23:11, 21 Februarie 2025
Luati legatura cu un avocat. Despre costuri va poate informa avocatul respectiv.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere reconventionala mar4905 mar4905 Sotia a deschis divort, stiu nr dosar,sunt parte parat, daka merg la judecatorie banuiesc la arhiva , gasesc akolo dosarul pot citi cererea principala a ... (vezi toată discuția)
Divorț în instanță Elena Anamaria Elena Anamaria Bună ziua! Am mare nevoie de niște sfaturi în legătură cu divorțul. Sunt căsătorită de peste 2 ani dar nu ne mai înțelegem deloc bine (certuri, ... (vezi toată discuția)
Citatie pentru succesiune conie conie Buna ziua, Am primit citație sa mă prezint la tribunalul din Buftea la data de 16 Ianuarie 2019. Sunt pârâta de fratele meu cu care nu m-am putut ... (vezi toată discuția)