avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Locuiesc in Austria, sunt deja la pensie de batranete, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Locuiesc in Austria, sunt deja la pensie de batranete, dar din ...

Locuiesc in Austria, sunt deja la pensie de batranete, dar din Romania nu am primit nici un raspuns, cu toate ca am scris repetat e- Mail! Va rog sa- mi spuneti cum sa procedez, sunt plecata de mult si nu mai stiu procedurile! Austria lucreaza cu casa de pensii Vrancea., actele au fost trimise acum 8 luni. Trebuie sa- mi iau un avocat sa se ocupe? Daca da, as dori o recomandare ptr Focsani. Multumesc pentru timpul acordat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:35, 22 Februarie 2025
Depuneti o sesizare la CNPP /Ministerul Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, dupa repetate deplasari la casa de pensii, dupa nenumarate ... lidia01 lidia01 Buna ziua, dupa repetate deplasari la casa de pensii, dupa nenumarate mail-uri trimise, in continuare ma aflu fara decizia de recalculare cf. Legii 360/2023. ... (vezi toată discuția)
Sunt pensionara și primesc o pensie din românia, dar locuiesc ... Izzie Izzie Sunt pensionara și primesc o pensie din România, dar locuiesc în prezent în Austria. Nu mai am domiciliu in Romania. Am nevoie de formularul S1 sau de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sint romanca,domiciliul in austria,sufar de cancer ... Rusulovic Mihaela Rusulovic Mihaela Buna ziua, Sint romanca,domiciliul in Austria,sufar de cancer metastazat,am fost scoasa la pensie in Austria,casa jud de pensii Bihor imi face cu anii ... (vezi toată discuția)