avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cum as putea sa o radiez fiscal masina?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cum as putea sa o radiez fiscal masina?

Bună ziua am o masina cum as putea sa o radiez fiscal ca masina nu este în acte pe numele meu este doar fiscal la primărie și nu pot sa scap de ia
Ultima modificare: Vineri, 21 Februarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Orheanu Florin , utilizator 16:43, 22 Februarie 2025
Buna ziua, depuneti o cerere in vederea radierii la administrastia financiara unde este inregistrata masina.

Bună ziua am fost la primărie unde este înregistrată fiscal masina și au spus ca nu se poate radia fiscal pana nu merg la politie sa o radiezi de acolo dar menționez ca masina în carte și talon nu este pe numele meu și nu am cum sa merg la politie sa o radiezi din circulație masin nu mai circula de 8 ani
Adrian Bratu a scris:

Buna ziua, depuneti o cerere in vederea radierii la administrastia financiara unde este inregistrata masina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbrul de mediu patrucata patrucata buna ziua!am o nelamurire referitoare la acest timbru de mediu...am cumparat recent un logan, inmatriculat in ianuarie 2005, am facut contract de vanzare- ... (vezi toată discuția)
Radierea unui autoturism din circulatie - conditii, documente necesare Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Accesand link-ul de mai jos puteti citi articolul \"Cum se radiaza un autoturism - Ghid practic\", articol scris de redactorul Avocatnet.ro Roxana ... (vezi toată discuția)
Radiere masina cu, contract de comodat? cedrrew cedrrew Am dat o masina unei persoane in baza unui contract de comodat care a expirat in luna ianuarie a.c.,iar dupa expirarea contractului persoana respectiva nu a ... (vezi toată discuția)