avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sunt in imposibilitatea de a insoti copilul la scoala, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sunt in imposibilitatea de a insoti copilul la scoala, elev in ...

Sunt in imposibilitatea de a insoti copilul la scoala, elev in clasa I deoarece sunt singura pentru o peroada mai lunga de timp si am un al doilea copil doar de doua luni pe care nu doresc sa il expun la frig si aglomeratie sia as dori sa stiu daca exista o conditie expresa in legislatia romanesca ca imputernicirea unei terte persoana trebuie sa fie sub forma autentificata la notariat

Alte discuții în legătură

Imputernicire pentru a desemna/imputernici o terta persoane sa ... papaucavlad papaucavlad Imputernicire pentru a desemna/imputernici o terta persoane sa insoteasca copilul la scoala, sa il predea la clasa si sa il preia de la clasa inscrisul ... (vezi toată discuția)
Acte necesare in vederea trecerii de frontiere din romania in serbia andruscaa43 andruscaa43 Buna zua, Va rog frumos sa-mi spuneti si mie care sunt actele necesare in vederea trecerii de frontiere din Romania in Serbia.Sunt administratorul unei firmei ... (vezi toată discuția)
Supravegherea minorilor în învățământul primar sab-ina sab-ina Bună seara! Vă supun atenției următoarea situație. În învățământul primar, art. 162, alin. (7) din Regulamentul de organizare și funcționare ... (vezi toată discuția)