avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ma pot angaja la 2 ore ca asistent BFTK, la un azil de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ma pot angaja la 2 ore ca asistent BFTK, la un azil de bătrâni, ...

Ma pot angaja la 2 ore ca asistent BFTK, la un azil de bătrâni, dacă nu am alta angajare? Va mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:15, 22 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, se poate o astfel de angajare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca lyly64 lyly64 Buna ziua, pe perioada de autoizolare la domiciliu 14 zile (angajat in azil de batrani, la stat, functia asistent medical, muncitor) conform Ordonantei ... (vezi toată discuția)
Salarizare necorespunzătoare Tusara8724 Tusara8724 Bună ziua, lucrez la un azil de bătrâni ca asistent medical. Am fost izolată la locul de munca și apoi acasă câte 2 săptămâni. Am înțeles ca ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie handicap pavady pavady as dori sa stiu daca o persoana cu handicap (boala alzheimer) care primeste pe langa pensia de handicap si indemnizatie de insotitor, in momentul in care este ... (vezi toată discuția)