avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua am o întrebare în anul 17 02 2022 am avut ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua am o întrebare în anul 17 02 2022 am avut indemnizație ...

Bună ziua am o întrebare în anul 17 02 2022 am avut indemnizație creștere copil pana in 02 2024 vreo 8 luni am avut ajutor social acum mam angajat de o săptămână și am aflat ca sunt însărcinată în 3 luni dacă voi merge 3luni la munca oare osa pot beneficia de indemnizație creștere copil ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:53, 22 Februarie 2025
Cam asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua sunt în concediu de maternitate. copilul face 2 ani ... Danutzad Danutzad Bună ziua sunt în concediu de maternitate. Copilul face 2 ani în februarie însă am aflat ca sunt însărcinată.ce se întâmplă dacă nu ma întorc la ... (vezi toată discuția)
Sunt însărcinată în 2 luni și am ieșit din ... Mădălina Hazu Mădălina Hazu Bună ziua , sunt însărcinată în 2 luni și am ieșit din concediu de creștere copil la începutul lunii Februarie, nu știam că sunt însărcinată și ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil adelynna5 adelynna5 Buna ziua,am o nelamurire,imi spune si mie cineva daca eu am un copil,timp de 2ani am beneficiat de aceasta indemnizatie,intre timp sant iarasi insarcinata cu ... (vezi toată discuția)