avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONCEDIUL DE ODIHNA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONCEDIUL DE ODIHNA

Buna ziua .As dori daca se poate sa imi raspundeti la aceasta dilema Daca eu am lucrat la 2 firme , la una am prestat 2 ore si la una am prestat 8 ore la cea de 8 ore am beneficiat de concediul de odihna insa la cea unde am prestat 2 ore mai beneficiez de concediu de odihna??Tin sa precizez ca am prestat in acelasi timp la ambele firme adica aveam 10 ore pe zi Va multumesc astept un raspuns
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:50, 22 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Beneficiati la ambele societati de concediu de odihna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna komon komon sunt angajata la doua firme si as dori sa stiu daca am dreptul la fiecare societate la 21 zile de concediu de odihna (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in timpul concediului medical larisalaly larisalaly Buna ziua, Am un salariat care are concediu medical din martie 2016, in intervalul martie 2016 - septembrie 2017 a avut cod indemnizatie 14, din octombrie ... (vezi toată discuția)
Contract cu timp partial cristina_b cristina_b in cazul unui contract individual de munca cu timp partial (de exemplu 4 ore pe zi) de cate zile de concediu de odihna pe an ar beneficia un salariat? de 20 de ... (vezi toată discuția)