avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare teren

Buna ziua, Comunitate,

Va rog sa ma ajutati cu o indrumare. Parintii mei au facut succesiunea pentru un teren, care a fost impartit in parti egale, stabilindu-se ca fiecare mostenitor sa primeasca o parte. Teoretic, un teren dreptunghiular a fost impartit in trei dreptunghiuri egale.

Cu toate acestea, la 4-5 ani dupa ce s-a realizat cadastrul pentru intreaga comuna, nu am primit documentele cadastrale. Ni s-a spus ca, daca dorim, trebuie sa mergem la ANCPI. In urma verificarilor, am constatat ca impartirea terenurilor a fost modificata fata de ce s-a stabilit initial. In loc de trei dreptunghiuri egale, unul dintre terenuri a preluat intreaga deschidere la strada a altui teren.

Banuim ca ar putea fi vorba despre o neregula, dar nu avem dovezi concrete. Exista vreo posibilitate sa contestam aceasta situatie? Cum ar trebui sa procedam pentru a ne recupera partea de teren cu deschidere la strada?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Parcelare, despagubire sau vanzarea unui teren mostenit prin succesiune de la parinti? Ema_cumparator Ema_cumparator Buna ziua, Trei frati au mostenit prin succesiune un singur teren intravilan, cu o suprafata de 1200 mp (12m x 100m). Terenul are dubla deschidere la ... (vezi toată discuția)
Cadastru teren ne_interesant ne_interesant Buna ziua, Am un teren extravilan de aprox 1,3 ha si am vrut sa -i fac cadastru , dar am intampinat o problema: Am fost la mai multe birouri cadastrale si ... (vezi toată discuția)
Cadastrul general al romaniei este terminat? BEJENARU PETRU BEJENARU PETRU [b]Haosul proprietăţii din România: proiectul-pilot de Cadastru General bate pasul pe loc[/b] Visul de a avea un milion de proprietăţi înregistrate ... (vezi toată discuția)